"Nygamla" Nikonforum slår upp portarna!

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More details

  • "Nygamla" Nikonforum slår upp portarna!

   Efter ett lite längre uppehåll än vad vi först hade räknat med så slår vi nu upp portarna till "Nygamla NikonForum"!

   Anledningen till varför NikonForum.se låg nere under helgen var att vi flyttade hela siten från den server som vi har haft i över 8 år då den helt enkelt var för dyr att driva till ett webhotel och vi passade då även på att byta mjukvaruplattform helt för att få bort den ovälkomna kod som hade smugit sig in i den gamla mjukvaran som vi inte fick bort (samt att vi även då fick chansen att byta till ett lite fräschare system som vi hoppas skall gagna er användare i slutändan).

   Det tog en massa slit, stånk och stön men vi lyckades till slut föra över alla användare, deras avatarer, forumstruktur samt alla inlägg så ni skall känna er hemma direkt nu från start.

   Vi kommer framöver att slimma ner forumet lite samt göra smärre förändringar men vi hoppas att dessa endast skall vara av godo.

   Ett par mindre saker som inte följde med från gamla servern är de bifogade bilderna i vissa forumtrådar, dessa var helt enkelt för krångliga att infoga så om ni ser någon gammal tråd som saknar någon bild så kan det antingen vara så att den har tagits bort från webben där den låg eller så var det en bifogad bild här på forumet.
   En annan sak är att alla användares antal inlägg inte räknades ihop, så nu kan man inte se hur många inlägg en viss användare har skrivit totalt (innan flytten, de nya inlägg man skriver räknas ihop som de skall), exakt vad detta beror på vet vi inte men vi kikar givetvis på det.
   Hela systemet är för närvarande på Engelska men vi kikar på att översätta det inom den närmaste tiden så om ni har några svårigheter med att navigera siten så tveka inte att höra av er till någon av oss adminstratörer så hjälper vi mer än gärna till.

   Det finns en del andra saker som vi kommer jobba på de närmaste dagarna men NikonForum Sverige är fullt användbart så vi vill önska er varmt välkomna tillbaka!